top of page

Tutustu Katuruoka Karnevaalien monipuoliseen myyjäkattaukseen! Tapahtumamme kokoaa yhteen herkullisen valikoiman katuruokamyyjiä, jotka tarjoavat makuelämyksiä ympäri maailmaa. Jokainen myyjä on valittu huolella, jotta voimme tarjota kävijöillemme aitoja makuja ja unohtumattomia ruokakokemuksia.

Penalty Burger

Penalty Burger

Penalty Burger erottuu joukosta intohimollaan tarjota ainoastaan parhaimmista raaka-aineista valmistettuja, suussa sulavia burgereita. Meidän salaisuutemme? Rakkaus hyvään ruokaan ja sitoutuminen laatuun jokaisessa hampurilaisessa.

Jokainen burgerimme on mestariteos, joka valmistetaan huolella ja taidolla, varmistaen, että jokainen puraisu on täynnä makua ja tuoreutta. Valikoimamme kattaa laajan kirjon burgereita, jotka sopivat kaikenlaisiin makumieltymyksiin – olitpa sitten klassisen juustoburgerin ystävä tai seikkailunhaluinen maistelija, joka haluaa kokeilla uusia ja jännittäviä yhdistelmiä.

 

Penalty Burgerin sydämessä on lupaus tuoreudesta ja kotimaisuudesta. Käytämme ainoastaan parhaita kotimaisia lihoja, tuoreita vihanneksia ja itse leivottuja sämpylöitä, jotka yhdessä luovat täydellisen burgerikokemuksen. Lisäksi meillä on valikoima erikoisburgereita, jotka vaihtuvat säännöllisesti, tarjoten aina jotain uutta ja mielenkiintoista maisteltavaksi.

Tulemme mukaan Katuruoka Karnevaaleille suurella innolla ja odotamme innolla, että pääsemme jakamaan burgerirakkautemme kanssasi. Olipa kyseessä nopea lounas, rento illallinen ystävien kanssa tai herkutteluhetki perheen kesken, Penalty Burger tarjoaa elämyksen, joka tekee jokaisesta hetkestä erityisen.

 

Nähdään Katuruoka Karnevaaleilla – Penalty Burgerin luona, missä jokainen hampurilainen on maalintekijä!

Thai-Wok

Meidän kojussamme pääset nauttimaan aidosta thaimaalaisesta ruoasta, joka on valmistettu sydämellä ja taidolla. Thai-Wok tarjoaa monipuolisen valikoiman thaimaalaisia herkkuja, jotka vievät makunystyräsi suoraan Thaimaan sykkeeseen.

Meillä on intohimo tuoda sinulle aitoja thaimaalaisia makuja, käyttäen vain parhaita ja tuoreimpia ainesosia. Valikoimassamme on kaikkea rakastetuista kevätrullista ja tulisesta pad thaista, kookospohjaisiin curryihin ja raikkaisiin salaatteihin. Jokainen annoksemme on valmistettu huolella, varmistaen, että saat nauttia thaimaalaisen keittiön autenttisista mauista.

 

Thai-Wokissa yhdistämme perinteiset thaimaalaiset reseptit moderniin street food -kulttuuriin, tarjoten elämyksiä, jotka sopivat niin thairuoan ystäville kuin ensikertalaisillekin. Meidän missionamme on tarjota sinulle unohtumaton ruokakokemus, joka kutsuu sinut tutkimaan Thaimaan rikasta ruokakulttuuria.

 

Liity seuraamme Katuruoka Karnevaaleilla ja anna Thai-Wokin viehättää sinut thaimaalaisen ruoan maailmaan. Me odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota makuelämyksiä, jotka saavat sinut palaamaan yhä uudelleen. Nähdään Thai-Wokissa – seikkailu thaimaalaisen keittiön sydämeen odottaa!

Rullapulla

Rullapulla tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistää perinteisen unkarilaisen käsityön ja modernin herkuttelukulttuurin. Meidän erikoisuutemme, aidot unkarilaiset rullapullat, ovat valmistettu rakkaudella ja huolella, tarjoten sinulle täysin uudenlaisen leivonnaisten kokemuksen.

Rullapullamme ovat täydellinen sekoitus pehmeää, ilmavaa taikinaa, joka on kierretty täyteläisen kermavaahdon ja raikkaan mansikkahillon ympärille. Valmistamme jokaisen rullapullan paikan päällä, käyttäen ainoastaan parhaita raaka-aineita, jotta voimme taata tuoreuden ja ensiluokkaisen laadun.

Me Rullapullalla haluamme tarjota sinulle paitsi herkullisen välipalan, myös unohtumattoman kokemuksen. Rullapullamme valmistetaan tulella, mikä ei ainoastaan takaa ainutlaatuista makua, vaan myös luo lämpimän ja kotoisan tunnelman. Meidän tavoitteenamme on, että jokainen suupala vie sinut makumatkalle, joka herättää muistoja ja luo uusia.

Tule tutustumaan Rullapullaan Katuruoka Karnevaaleilla ja koe, kuinka perinteiset maut voivat muuttua uusiksi, jännittäviksi elämyksiksi. Olitpa sitten makean ystävä tai etsit jotain uutta ja erilaista, Rullapulla on valmis tarjoamaan sinulle jotain, joka saa hymyn huulillesi.

Nähdään Rullapullalla – missä jokainen hetki on mahdollisuus nauttia ja jokainen puraisu vie sinut lähemmäksi unkarilaista leivontaperinnettä!

Papa's SmokeryBBQ

Tervetuloa Papa's Smokery BBQ:n savuisen herkulliseen maailmaan, jossa aito amerikkalainen BBQ-ruoka kohtaa suomalaisen luonnon! Papa's Smokery BBQ on erikoistunut tarjoamaan unohtumattomia grillielämyksiä, jotka perustuvat "low and slow" -periaatteeseen – matalassa lämpötilassa pitkään kypsennettyyn lihaan, joka saa makunsa tammisavusta ja huolella valikoiduista mausteista.

Meidän intohimomme on tuoda aidon amerikkalaisen BBQ:n sydän Suomeen, yhdistämällä perinteiset menetelmät ja paikalliset, laadukkaat raaka-aineet. Jokainen annoksemme, olipa kyseessä sitten savustettu brisket tai mehevä pulled pork, valmistetaan alusta loppuun saakka omassa savustimessamme, tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Tämä takaa, että liha on aina täydellisen mureaa, mehukasta ja täynnä savun aromeja.

Papa's Smokery BBQ:ssä uskomme, että hyvä ruoka syntyy ajan kanssa. Siksi käytämme vain parhaita lihatukkuja, joista saamme tuoretta ja laadukasta lihaa BBQ-herkkuihimme. Jokainen annos on savustettu pitkään ja hartaasti, mikä antaa lihalle sen ainutlaatuisen maun ja rakenteen, jota BBQ:n ystävät arvostavat.

Katuruoka Karnevaaleilla Papa's Smokery BBQ:n koju on todellinen kohokohta kaikille grilliruuan ystäville. Tule kokemaan, miten yhdistämme amerikkalaisen BBQ:n perinteet ja suomalaisen puhtaan luonnon, tarjoten elämyksiä, jotka vievät kielen mennessään. Meidän BBQ-herkkumme ovat paitsi makuelämys, myös tapa kokea yhdessäoloa ja nautintoa hyvästä ruoasta.

Tervetuloa Papa's Smokery BBQ:lle – missä jokainen puraisu on matka läpi savun ja liekkien, suoraan BBQ:n ytimeen. Nähdään Katuruoka Karnevaaleilla, missä savu nousee ja herkut odottavat!

Papa's Burger

Raclette Bistro

Raclette Bistron herkullinen maailma, missä sveitsiläinen perinne kohtaa katuruokakulttuurin! Raclette Bistro tarjoaa unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen, joka keskittyy yhteen Sveitsin rakastetuimmista herkuista – sulatettuun raclettejuustoon. Meidän käsissämme tämä perinteinen ruoka muuttuu monipuoliseksi elämykseksi, joka sopii niin lämpimiin illanistujaisiin kuin rentoon nautiskeluunkin.

Raclette Bistrossa tarjoamme aitoa raclettejuustoa, joka sulatetaan perinteisen menetelmän mukaan ja kaavitaan suoraan lautasellesi. Voit nauttia tästä herkusta perinteisesti keitettyjen perunoiden kera tai modernimman twistin kera Fazerin herkullisen hapanjuurileivän päällä. 

Raclette Bistron sydämessä on halu tarjota asiakkaille paitsi herkullista ruokaa, myös kokemus, joka vie heidät makumatkalle Sveitsin Alpeille. Meidän asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis suosittelemaan juusto- ja lisukevaihtoehtoja, jotka vastaavat juuri sinun makumieltymyksiäsi, ja jakamaan vinkkejä racletten eri käyttötavoista.

 

Katuruoka Karnevaaleilla Raclette Bistro luo tunnelmallisen kulman, jossa voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan laadukkaista juustoista ja ainutlaatuisesta sveitsiläisestä vieraanvaraisuudesta. Olipa kyseessä sitten herkullinen lisä aamiaispöytään, erityinen juhla-ateria tai vain pieni suupala, meillä on tarjolla jotain jokaiseen tilanteeseen.

Tule Raclette Bistron kojulle ja anna meidän lumota sinut racletten rikkaalla maulla ja lämpimällä tunnelmalla. Tämä on elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!

Loimukeisari

Loimukeisarilla perinteinen suomalainen kalankäsittelytaide ja poronvalmistuksen mestaruus yhdistyvät kiehtovalla tavalla nykyaikaiseen street food -kulttuuriin. Loimukeisari vie sinut makumatkalle pohjoisen puhtaisiin vesistöihin ja Lapin koskemattomiin metsiin, tarjoten samalla elämyksiä, jotka lämmittävät mieltä ja vatsaa kaikkina vuodenaikoina.

Erikoisuutemme, avotulella loimutettu lohi, kypsennetään hitaasti ja huolella, jotta kalan ainutlaatuinen maku ja mehevyys säilyvät. Savun hienovarainen aromi, yhdessä tuoreiden, paikallisten raaka-aineiden kanssa, luo makukokemuksen, joka on sekä syvällinen että muistettava. Lisäksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota myös pororullia, jotka ovat todellinen makuelämys suoraan Lapin sydämestä. Pororullat yhdistävät perinteisen poronvalmistuksen taidon ja modernin katuruokakulttuurin, tarjoten ainutlaatuisen tavan nauttia tästä arktisesta herkusta.

Innovatiiviset lohi- ja pororullamme ovat täydellinen esimerkki siitä, miten perinteet ja nykyaika voivat sulautua saumattomasti yhteen. Nämä kätevästi syötävät herkut eivät ainoastaan hivele makuhermoja, vaan ovat myös osoitus suomalaisen luonnon tarjoamasta inspiroivasta runsaudesta.

Loimukeisari ei ole vain ruokakoju – se on kokemus, joka kutsuu sinut tutustumaan suomalaisen kalan- ja poronvalmistuksen saloihin. Meidän intohimomme on tarjota asiakkaille paitsi herkullista ruokaa, myös hetkiä, jotka rikastuttavat päivää ja jättävät muistijäljen.

Katuruoka Karnevaaleilla Loimukeisarin koju on ehdoton pysähdyspaikka kaikille kalan ja poron ystäville sekä niille, jotka etsivät uusia makuelämyksiä. Tule ja koe, kuinka perinteet ja innovaatio kohtaavat Loimukeisarin käsissä, ja anna pohjoisen luonnon lumota sinut.

Loimukeisari
Varraspossu

Vartaassa.fi

Tervetuloa Vartaassa.fi:n, missä suomalaisen grillikulttuurin perinteet ja eettinen eläinten kasvatus yhdistyvät tarjotakseen unohtumattomia makuelämyksiä. Erikoisuutenamme on Paijan tilalta Urjalasta peräisin oleva eettisesti kasvatettu suomalainen possu, joka savustetaan kokonaisena aidossa leppähaloilla lämmitetyssä savusaunassa. Tämä menetelmä tuo esille possun syvät, luonnolliset maut ja antaa lihalle ainutlaatuisen savuaromin.

 

Katuruoka Karnevaaleilla Vartaassa.fi tarjoaa herkullisen valikoiman annoksia, jotka sopivat kaikkiin makuun:


- Pitapossu: Täyteläinen pitaleipä, joka on täynnä salaattia, punasipulia ja mureaa possua, kruunattuna valikoimalla herkullisia kastikkeita. Tämä annos on täydellinen yhdistelmä makuja ja tekstuureja, joka tyydyttää vaativankin ruokahalun.


- Varraspossu: Herkullista possua ja paistettuja perunoita tarjoillaan pikkelöidyn punakaalin ja raikkaan salaatin kera. Tämä annos on juhla aisteille, tarjoten täydellisen tasapainon makujen ja koostumusten välillä.

Meillä on tarjolla myös muita herkkuja, jotka täydentävät näitä pääannoksia, varmistaen, että löydät jotain herkullista jokaiseen makuun. 

Tule Vartaassa.fi:lle kokemaan, kuinka intohimo ruoanlaittoon ja kunnioitus perinteitä kohtaan yhdistyvät luoden unohtumattomia grilliherkkuja.

 

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta, eettisesti kasvatetusta possusta, joka valmistetaan huolella ja ammattitaidolla juuri sinua varten!

Mama's Street Food

Mama's Street Food vie sinut makumatkalle, joka yhdistää globaalit maut kotimaisen katuruokakulttuurin parhaimmistoon. Meiltä löydät herkullisia, sydämellä valmistettuja annoksia, jotka takaavat aitoja makuelämyksiä jokaisella puraisulla.

Mama's Street Foodin tarina on syntynyt rakkaudesta ruokaan ja halusta tuoda maailman maut suomalaisten ulottuville. Tarjontamme kattaa laajan valikoiman makuja – aina nyhtöpossusalaatista ja nyhtökanasalaatista suussa sulaviin Fish & Chips -annoksiin ja perinteisiin makkaraperunoihin. Jokainen annoksemme on valmistettu huolella valituista, tuoreista ainesosista, jotka takaavat laadun ja tuoreuden jokaiselle asiakkaalle.

Mama's Street Food erottuu joukosta monipuolisuudellaan ja kyvyllään yhdistää eri kulttuurien makuja saumattomasti yhteen. Meidän missionamme on tarjota asiakkaille paitsi herkullista ruokaa myös elämyksiä, jotka vievät heidät makumatkalle ympäri maailmaa – suoraan kotikaupunkisi kaduille.

Katuruoka Karnevaaleilla Mama's Street Foodin koju on kohtauspaikka kaikille, jotka arvostavat aitoja makuja ja haluavat kokea katuruoan monimuotoisuuden. Olitpa sitten klassisen street foodin ystävä tai seikkailunhaluinen maistelija, Mama's Street Food tarjoaa jotakin jokaiseen makuun.

Tule kokemaan, kuinka Mama's Street Food yhdistää perinteet ja nykyaikaisen katuruoan, tarjoten ainutlaatuisia ja herkullisia ruokaelämyksiä. Nähdään Katuruoka Karnevaaleilla – tule nauttimaan Mama's Street Foodin tarjoamista maailman mauista!

Mama's Street Food
Belgialainen liege vohveli

Belgialaiset vohvelit

Tervetuloa Belgialaiset Vohvelit -kojun herkulliseen maailmaan, jossa perinteiset belgialaiset maut ja aito käsityö kohtaavat, luoden vastustamattomia herkkuja, jotka vievät kielen mennessään. Erikoisuutemme, aidot belgialaiset Liege-vohvelit, ovat valmistettu perinteisen reseptin mukaan, tuoden esiin syvän ja rikkaan makuelämyksen, joka erottaa ne muista.

Belgialaiset Vohvelit on omistautunut tuomaan pienen palan Belgiaa suoraan sinun luoksesi, käyttämällä ainoastaan parhaita ainesosia ja valmistusmenetelmiä. Yksi salaisuus vohveleidemme ainutlaatuisuudessa on helmisokerin käyttö, joka karamellisoituu paistettaessa, luoden vastustamattoman rapean kuoren ja makean sisuksen.

Jokainen vohveli valmistetaan huolellisesti paikan päällä, varmistaen, että jokainen asiakas saa nauttia tuoreesta ja täydellisesti valmistetusta herkusta. Vohvelisi voit nauttia sellaisenaan tai yhdistettynä herkullisiin lisukkeisiin, kuten mansikkahilloon, joka täydentää vohvelin makeutta täydellisesti ja tuo makuun kesäisen raikkautta.

Belgialaiset Vohvelit tarjoaa enemmän kuin vain herkullisia vohveleita; se on kokemus, joka kutsuu sinut tutustumaan belgialaiseen herkkukulttuuriin ja nauttimaan elämän pienistä iloista. Meidän intohimomme on jakaa rakkautemme belgialaisiin vohveleihin ja tehdä jokaisesta hetkestä hieman makeampi.

Katuruoka Karnevaaleilla Belgialaiset Vohvelit -koju on ehdoton pysähdyspaikka kaikille makean ystäville ja niille, jotka etsivät aitoa belgialaista makuelämystä. Tule maistamaan, miten yksinkertaiset ainesosat yhdistyvät käsissämme taianomaisiksi herkuiksi, jotka saavat sinut rakastumaan yhä uudelleen.

Nähdään Belgialaiset Vohvelit -kojulla, missä jokainen vohveli on kutsu makumatkalle Belgiaan!

Spiraalisipsi

SpiraaliSipsi on erikoistunut luomaan herkullisia ja visuaalisesti houkuttelevia juuressipsejä, jotka valmistetaan suoraan kotimaisista pelloista korjatuista perunoista, bataateista ja punajuurista. Meidän kierretut sipsit ovat paitsi ilo silmälle, myös makunystyröille, tarjoten terveellisen ja maistuvan vaihtoehdon perinteisille sipseille.

SpiraaliSipsissä panostamme laatuun ja makuelämyksiin. Käyttämällä ainoastaan parhaita kotimaisia juureksia, me tuomme esiin niiden luonnollisen maun ja tarjoamme ainutlaatuisen snack-kokemuksen. Meidän käsityönä valmistetut sipsimme ovat paitsi herkullisia, myös terveellisempiä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Meidän missionamme on tarjota kuluttajille terveellisempiä snack-vaihtoehtoja ilman, että herkullisuudesta täytyy tinkiä. SpiraaliSipsit valmistetaan huolella pienessä sipsitehtaassamme, jossa jokainen sipsi saa osakseen erityistä huomiota ja rakkautta. Uskomme, että parhaat herkut syntyvät, kun raaka-aineet ovat puhtaita, prosessi on kunnianhimoinen ja intohimo ruoanlaittoon on suuri.

Katuruoka Karnevaaleilla SpiraaliSipsin koju on paikka, jossa voit kokea tämän ainutlaatuisen snack-elämyksen. Olitpa etsimässä terveellistä välipalaa piknikille, juhliin tai vain rentoon koti-iltaan, SpiraaliSipsit tarjoavat täydellisen ratkaisun.

 

Koe uudenlainen juuressipsien maailma SpiraaliSipsin parissa ja anna meidän herkullisten ja terveellisten sipsien hurmata sinut. Nähdään Katuruoka Karnevaaleilla – SpiraaliSipsin kojulla, missä jokainen sipsi on kutsu makuseikkailuun!

Spiraalisipsi
Gelato

Ciao! Gelato

Ciao! Gelato on katuruokakarnevaalien ylpeys, joka tarjoaa käsin Imatralla valmistettua jäätelöä, tehtynä intohimolla ja perinteitä kunnioittaen. Jokainen gelatomme annos on valmistettu huolellisesti valikoiduista, korkealaatuisista raaka-aineista, jotka tuovat esiin italialaisen jäätelön aidon maun ja kermaisen koostumuksen.

Jokainen lusikallinen Ciao! Gelaton jäätelöä vie sinut makumatkalle Italian sydämeen, tarjoten makuelämyksiä, jotka ovat sekä rikkaita että monipuolisia. Valikoimamme sisältää sekä klassiset maut, kuten suklaan, vaniljan ja mansikan, että kausittaisia erikoisuuksia, jotka heijastavat paikallisten raaka-aineiden tuoreutta ja italialaisen keittiön syvällistä makumaailmaa.

 

Ciao! Gelato ei ole vain jäätelöä; se on intohimon, käsityön ja perinteen juhlaa. Uskomme, että aito gelato valmistetaan sydämellä Imatralla, ja juuri tämä intohimo näkyy ja maistuu jokaisessa jäätelöpallossa. Tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia hetkiä, jotka tuovat iloa ja nautintoa niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

Katuruoka Karnevaaleilla Ciao! Gelaton koju on kokoontumispaikka kaikille herkkusuille, jotka arvostavat aitoja makuja ja haluavat nauttia laadukkaasta, käsin valmistetusta jäätelöstä. Olipa kyseessä lämmin kesäpäivä tai hetki makean nälkään, Ciao! Gelato tarjoaa täydellisen ratkaisun – jäätelöannoksen, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla Imatralla.

 

Tule ja koe italialaisen gelaton taika Ciao! Gelaton parissa Katuruoka Karnevaaleilla. Anna meidän viehättää sinut kermaisilla, unelmien makuelämyksillä, jotka saavat sinut palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen. Nähdään Ciao! Gelatolla – missä jokainen jäätelöpallo on lupaus laadusta, nautinnosta ja aidoista italialaisista mauista!

Deli Taste

Deli Taste tarjoaa sinulle ainutlaatuisen valikoiman juustoja ja deli-tuotteita, jotka sopivat täydellisesti niin arjen nautintoihin kuin erityisiin hetkiin.

Me Deli Tastessa uskomme, että hyvä ruoka yhdistää ihmisiä ja luo muistoja. Siksi olemme koonneet yhteen herkullisimmat juustot ja delikatessit kotimaasta ja ympäri maailmaa. Tarjoamme kaikkea tunnelmallisiin illanistujaisiin sopivista juustoista lämpimiin juustoruokiin, grillaukseen ja aamiaispöydän herkkuihin. Valikoimamme kattaa runsaasti erityyppisiä juustoja, sekä niiden kanssa kyytipojaksi soveltuvia vaihtuvia hilloja, hyytelöitä, salameita ja muita deli-tuotteita.

Meillä Deli Tastessa jokainen tuote on valittu huolellisesti ja rakkaudella, ja suosittelemme mielellämme juustovalinnoissasi. Haluamme jakaa kanssasi parhaat vinkkimme juustojen eri käyttötavoista, olipa kyseessä sitten herkullinen juustolautanen tai täydellinen makuyhdistelmä leivän päällä. Lisäksi, me leikkaamme juustot haluamaasi kokoon ja kiedomme ne huolellisesti paperikääreeseen kotiin vietäviksi.

Katuruoka Karnevaaleilla Deli Taste -koju kutsuu sinut tutustumaan juustojen ja deli-tuotteiden monipuoliseen maailmaan. Meidän asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua, olitpa sitten juuston suurkuluttaja tai vasta tutustumassa juustojen ihmeelliseen maailmaan.

Tule herkuttelemaan ja löydä uusia suosikkeja Deli Tasten laajasta valikoimasta. Me olemme täällä tarjoamassa sinulle makuelämyksiä, jotka rikastuttavat jokapäiväistä elämääsi. Nähdään Deli Taste -kojulla, missä jokainen herkku kertoo tarinan!

Juustot

Helkiön Hunaja

Helkiön Hunaja on erikoistunut korkealaatuiseen, kotimaiseen hunajaan, jonka jokainen pisara on kerätty suurella rakkaudella ja kunnioituksella luontoa kohtaan.

Meidän hunajamme syntyy sydämellämme hoitamissa mehiläistarhoissa, jotka sijaitsevat puhtaimmilla ja monimuotoisimmilla niityillä ja metsäalueilla. Tämä takaa, että Helkiön Hunajan jokainen purkki on täynnä monipuolista makua ja aromia, jotka heijastavat suomalaista luonnon monimuotoisuutta.

Helkiön Hunajassa uskomme, että parhaan hunajan salaisuus piilee mehiläisten ja luonnon harmoniassa. Siksi panostamme kestäviin ja mehiläisystävällisiin viljelymenetelmiin, jotka tukevat mehiläisyhteisöjen terveyttä ja hyvinvointia. Tämä ei ainoastaan varmista hunajamme ylivoimaista laatua, vaan myös suojaa ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta.

Tarjoamme Katuruoka Karnevaaleilla laajan valikoiman hunajatuotteita, jotka sopivat täydellisesti niin makean nälkään, terveelliseen herkutteluun kuin monenlaisiin ruoanlaitto- ja leivontatarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pehmeän mieto kukkahunaja tai syvän aromikas metsähunaja, Helkiön Hunaja tarjoaa jokaiseen makuun ja tilanteeseen täydellisen vaihtoehdon.

Tule tutustumaan Helkiön Hunajan kojuun ja koe itse, kuinka hunajan makeus ja luonnon voima yhdistyvät harmonisesti jokaisessa purkissamme. Anna meidän hurmata sinut hunajan monimuotoisilla mauilla ja tarinoilla, jotka tekevät jokaisesta purkillisesta paljon enemmän kuin vain hunajaa. Helkiön Hunaja – makeaa nautintoa suoraan luonnosta, sinulle tarjoiltuna.

Tropical Juice Bar

Tutustu Tropical Juice Barin virkistävään maailmaan, jossa tuoreiden mehujen ja kuplateen moninaiset maut kohtaavat. Me Tropical Juice Barissa olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta – tuoreista hedelmistä ja vihanneksista paikan päällä valmistettuja mehuja, jotka ovat täynnä elinvoimaa ja luonnollista makua. Lisäksi erikoisuutenamme on herkullinen kuplatee, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän makua ja hauskuutta jokaisella siemauksella.

Jokainen mehumme valmistetaan huolella valikoiduista, laadukkaista raaka-aineista, käyttäen menetelmää, joka varmistaa ravintoaineiden säilymisen ja makuaineiden intensiivisyyden. Valikoimastamme löydät erilaisia mehuvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu täyttämään niin makeannälkä kuin terveys- ja virkistystarpeetkin.

Kuplateemme, valmistettu huolella valituista teelaaduista, tarjoillaan hauskoilla ja maukkailla lisukkeilla, kuten hedelmäkaviaarilla. Kuplatee on täydellinen valinta virkistävään taukoon päivästäsi, tarjoten sekä makuelämyksiä että hauskaa nautintoa.

Tervetuloa Tropical Juice Bar -juoma-asemalle, jossa virkistäytyminen ja terveelliset valinnat kulkevat käsi kädessä. Meillä voit nauttia paikan päällä valmistetuista juomista, jotka virkistävät, elvyttävät ja tuovat iloa päivääsi. Tule kokemaan makuja, jotka herättävät aistisi ja antavat energiaa elämääsi.

Tuorepuristetut mehut
IMG-20230713-WA0000-01.jpeg

Tivoli Huvimylly

Tivoli Huvimylly on ikoninen osa suomalaista tivolikulttuuria, joka perustettiin 1960-luvulla "Parkanon Paroniksi" kutsutun Ensio Myllyniemen toimesta. Nykyään toimintaa jatkavat Ension pojanpojat, Sami ja Niko Myllyniemi, jotka ovat ottaneet vastuun perheyrityksen jatkamisesta ja uudistamisesta.

Laitteet ja Viihde:
Tivoli Huvimylly tarjoaa monipuolisia huvituksia kaikenikäisille:

 

Lasten Suosikit: Klassinen Possujuna ja Leppäkerttukaruselli vievät perheen pienimmät pyörteisiin, kun taas Pomppulinna ja Liukumäki tarjoavat turvallista jännitystä.

Peliteltat ja Pelirekat: Tarjolla on kaikkea perinteisistä ongintapeleistä ja pallonheitosta modernimpiin kolikkopeleihin. Laitteet ja pelit vaihtelevat tapahtumakohtaisesti, ja niiden saatavuus on säävarauksella.

 

Historia:
Tivolitoiminta alkoi, kun Ensio ja Pirkko Myllyniemi rakensivat ensimmäiset pelitelttansa ja aloittivat kiertämisen Suomen markkinoilla. Vuosikymmenten saatossa tivoli on laajentunut sisältäen erilaisia huvilaitteita ja pelejä, jotka ovat tuoneet iloa tuhansille festivaalikävijöille.

 

Perheyrityksen Perintö:
Sami ja Niko Myllyniemi ovat tuoneet Tivoli Huvimyllyyn uusia tuulia, säilyttäen samalla sen perinteisen charmin. Heidän johdollaan tivoli on säilyttänyt paikkansa suomalaisten sydämissä ja jatkaa kasvuaan ja kehittymistään.

 

Tule kokemaan Tivoli Huvimyllyn taika Katuruoka-Karnevaaleilla! Tutustu klassisiin huvituksiin ja moderniin viihteeseen, jotka yhdessä luovat unohtumattomia muistoja koko perheelle. Tivoli Huvimylly odottaa sinua – varmista, että pysähdyt heidän kojussaan seuraavassa tapahtumassa!

Trubaduuri Jusephi

Trubaduuri Jusephi, eli Juuso Montonen, tuo Katuruoka-Karnevaaleille monipuolisen ohjelmiston, joka sisältää tunnettuja sekä harvinaisempia pop- ja rock-kappaleita sekä indie- ja alternative-genren helmiä suomeksi ja englanniksi. Hänen esiintymisensä mies & kitara -konseptilla on tunnettu ainutlaatuisesta tunnelmastaan, joka sopii erinomaisesti katuruokatapahtuman iloiseen ilmapiiriin.

Miksi Trubaduuri Jusephi on täydellinen lisä Katuruoka-Karnevaaleille?

 

- Monipuolinen Ohjelmisto: Jusephin kattava repertuaari sisältää kaikkea modernista popista klassiseen rockiin, joka tarjoillaan akustisen kitaran säestyksellä. Hän soittaa sekä vauhdikkaita että haikeita kappaleita, mikä tekee hänestä monipuolisen esiintyjän erilaisiin hetkiin.

 

- Vuorovaikutteinen Esiintyminen: Juuso ei vain soita vaan vuorovaikuttaa myös aktiivisesti yleisön kanssa, mikä elävöittää hänen esityksiään. Hän on tilannetajuinen ja osaa aktivoida yleisönsä, tuoden lisäenergiaa tapahtumaan.

- Ammattitaito ja Kokemus: Trubaduuri Jusephilla on yli 15 vuoden kokemus musiikkiesityksistä eri tilaisuuksissa, mukaan lukien häät, yritystapahtumat ja risteilyt. Tämä kokemus näkyy hänen sujuvassa esiintymisessään ja kyvyssään mukautua eri yleisöihin.

 

Trubaduuri Jusephi on erinomainen valinta Katuruoka-Karnevaaleille, sillä hän tuo mukanaan paitsi musiikillista monipuolisuutta, myös loistavan kyvyn luoda viihtyisä ja yhteisöllinen tunnelma. Hänen dynaaminen kitarasäestys ja lämmin lauluääni tekevät hänestä täydellisen esiintyjän kevään ruokafestivaaleille.

Jusephi.jpg
bottom of page